Mijn producten

Ik maak uitsluitend gebruik van het topmerk Brillbird.

Brillbird is een internationaal luxe nagelmerk bekend om het leveren van zeer hoge kwaliteit, zeer modieuze en verfijnde nagel producten.

Brill’ betekent een kostbare steen; het is netjes en sprankelend vanuit alle hoeken. Maar tegelijkertijd is het stoer en tijdloos. ‘Bird‘, een elegante vogel, symbool van vrijheid en stijgende hoogte. Brillbird levert een kwalitatief hoogwaardige productenlijn van stijlvolle en verfijnde producten en hulpmiddelen. Daardoor kan elke professionele nagelstyliste de creatieve vrijheid van mooie nagels  ervaren. BrillBird producten zijn schoon, sprankelend en weerstaan het verstrijken van de tijd. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan.

BrillBird denkt altijd vooruit, ze veranderen samen met mode: er zijn altijd nieuwe kleuren, nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen. Professionele nageltechnici zullen geen genoegen nemen met iets minder dan de beste kwaliteit. Met Brillbird bereik je goede resultaten met een uitstekende kleurweergave en superieure hechting.